HTML

Tuc-tuc-tuc

Autóhifi

Linkblog

Friss topikok

Archívum

A mi Ferink!

2008.07.20. 19:48 ePtOn

Jó nekünk! Ugyanis nem egy, hanem rögtön két Ferije van az országunknak! Nem csak nevükben hasonlítanak, de úgy látszik az elkúrásban is az élen járnak. Az ország Ferijével most nem foglalkoznék, hisz a blog nem erről szól. Viszont a másikról érdemes néhány szót ejteni!

A Surányi Ferencet talán nem kell bemutatni, de érdemes azt tudni, hogy rendesen kivette a részét a szürkeimportból, amivel  nem kevés fejtörést okozott a legálisan (?) müködő cégeknek. Ha jól tudom kapott is ezért rendesen néhány milliós bűntetéseket és fenyítéseket az APEH-től. Ezek után viszont beindult az igazi TV Shopos marketing úthenger. Feri lett az ország mestere, hisz "hatalmas tudását" meg akarta osztani a néppel. Na jó nem szent emberről van szó, hisz ezért némi pénzt is kért. Bár a beetetés még ingyenes volt, de aki jelentkezett a "No Watt", vagy "Mesterképző" (muhaha) anyagokra, azoknak több tízezer forintot kellett leszurkolniuk.

Aztán kipukkadt a lufi. Az ígéretekből semmi sem lett. Mondhatni No Watt, no tanítás, a padawanok - bizony, így hívták a tanítványokat -  meg lázongtak a fórumban. Ferit a föld nyelte el, és a mekkmester képzősöket csúnyán cserbenhagyta. Kommunikációból ugyanúgy megbukott mint az ország Ferije, amikor a vevők besorolásáról őszinte felvilágosító beszédet tartott. Elkúrta.

Viszont van bocsánatkérés, ami szintén nem sikerült a legjobbra, de legalább reklámnak tökéletes az újabb "sikeres" Surányi vállalkozáshoz:

 

Lehetne órákon át elemezni a videót, de úgy gondolom ennek már nincs értelme...De vajon meddig húzza még a hifis világban?

Szólj hozzá!

Címkék: elkúrtuk ferenc no surányi watt mesterképző autóhifi

A bejegyzés trackback címe:

https://tuctuctuc.blog.hu/api/trackback/id/tr90577018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása